Blog: pričarajte prijetno vzdušje doma z naravnimi svečami

Pričarajte prijetno vzdušje doma z naravnimi svečami
Pred mnogimi leti so bile sveče in s tem možnost umetne osvetlitve domov, privilegij bogatejših. Znanje izdelovanja sveč so ohranili v samostanih, sicer pa so že vsaj dva tisoč let nazaj Kelti čebelarili in izdelovali sveče.
Sveče Licare.si
Sveča, prastaro svetilo, se je skozi čas preobrazila v našo vsakdanjo spremljevalko kot simbol vsega lepega in dobrega, saj je najbolj prefinjen del našega družabnega in zasebnega življenja. Z nami ni samo ob pomembnih trenutkih, temveč nam lepša in plemeniti naš vsakdan.
Intimna svetloba sveč pričara atmosfero, ki daje prostoru in nam poseben sijaj. V soju večne ljubezni, ki jo sveče sporočajo tudi prek meja življenja, nas navdajajo z globokim spoštovanjem.
Svečo pogosto prižgemo, ko želimo ustvariti svečano razpoloženje. Že sama beseda ‘svečanost’ je rojena iz besede sveča.
S svečami lahko v svoj dom pričarate pravo vzdušje, ki bo še polepšalo vaše razpoloženje.
Tudi svečke, ta romantični spremljevalec, so le redko naravne in neškodljive. Večinoma vsebujejo poceni in zelo škodljiv parafin, ki nastaja kot stranski proizvod pri izdelavi bencina, pa umetne arome, barvila…
Licare.si disece-svece-darilne
V naši ponudbi najdete bogato izbiro sveč in voskov slovenskega proizvajalca One with Nature Candles. Sveče so nastale po dolgotrajnih poskusih v delavnici, nekaj velikih spoznanjih in tudi občasnih grenkih porazih, njihov namen pa je bil ves čas le en: povezati človeka z naravo.
Posebnosti dišečih sveč O.W.N Candles so visokokakovostne dišave, ki ne vsebujejo ftalatov in parabenov in zato človeku niso škodljive. Narejene so iz 100 % rastlinskega voska, brez primesi parafina in ostalih kemikalij. Barve v dišečih svečah One with Nature Candles so narejene iz okolju prijaznih sestavin in ne vsebujejo škodljivih snovi in aditivov, kot sta nafta in naftalen. Vsi stenji v dišečih svečah One with Nature Candles so iz bombaža in ne vsebujejo svinca in cinka. Vsaka posamezna dišeča sveča je celoti izdelana ročno. Poskrbeli so tudi, da nobena sestavina sveč ni testirana na živalih.
Pričarajte si romantično vzdušje in spremenite svoj dom v prijetno dišečo oazo;-)
Licare,si
Ta vnos je objavil Blog sveče ONE, naravne sveče, sveče v Nedelja, 28. 2. 2016 in označil z LiCare.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →