Darilna naravna kozmetika

Darila

Mnogo je priložnosti, ko darilo prejmemo ali podarimo. Darilo za rojstni dan, božično darilo, darilo za Dedka mraza, valentinovo darilo, velikonočno darilo, darilo za obletnico poroke, darilo ob rojstvu otroka, darilo kar tako, ker preprosto čutimo, da želimo obdarovati in nekoga razveseliti…

Živimo v času, ko imamo vsi vsega na pretek. In ravno pri obdarovanju zato pogosto nastane zadrega. Kaj kupiti tokrat? S čim naj razveselim prijateljico, sestro, mamo, dragega? S čim, ko pa ima čisto vse… zakaj nebi tokrat obdarovali drugače? Podarili tisto, kar vsi potrebujemo vsak dan? Naravno kozmetiko za obraz? Čisto posebno naravno kremo za obraz, ki je ni moč kupiti v vsaki trgovini? Naravni obrazni piling ali naravni tonik za nego obraza? Ali pa naravno kozmetiko za telo? Naravno milo in gel za tuširanje ali penečo kopel? Naravni piling, naravni losjon za telo, ki z omamnimi dišavami in bogato teksturo razvaja kožo? Nekaj za lase morda? Naravni šampon za lase vseh vrst: suhe, kodraste, temne, svetle, močne, redke… Ali masko za lase… ali dišeč naravni deodorant brez aluminija, naravno kremo proti celulitu, ko je poletje pred vrati…

Tudi svojega dragega lahko obdariš pri nas s prav posebnimi naravnimi kolekcijami za nego moške kože: naravne pene za britje, naravni losjoni po britju, naravna mila in geli za tuširanje, naravni deodoranti za moške… Toaletna torbica morda?

Kaj pa za ljubitelje čaja? Ekološki črni čaj? Ekološki zeleni čaj? Rooibos? Zeliščni čaji in sadni čaji, čaji za majhne težave, čaji za razstrupljanje? Z bogatim izborom ekoloških zelišč in ekološko pridelanih začimb, pakiranih v ličnih in priročnih kozarčkih razveseliš lahko marsikaterega ljubitelja kuhanja.

Morda podariš naravno dišavo za dom, dišavne palčke s klasičnimi vonji ali naravne dišeče palčke z ekotičnim pridihom?

Ob rojstvu otroka mnogokrat ne vemo, kaj podariti, velika večina se odloča za igračke ali pa oblačila, zato smo za vas pripravili izvirne darilne komplete za dojenčke, ki bodo poleg najmlajših navdušili tudi mamice. 

In če se še vedno ne moreš odločiti, lahko izbereš ličen darilni bon v različnih vrednostih in daš obdarovancu možnost, da si sam izbere svoje prav posebno najljubše darilo.

  • Nasveti in pomočNasveti in
    pomoč
  • LiCare klub več kot le klubLiCare klub več kot le klub
  • Brezplačna in hitra dostavaBrezplačna in
    hitra dostava
  • 30 dnevna garancija30 dnevna garancija