Dom-107

Povsod je lepo, doma pa najlepše. Še posebej, če si z dodatki za dom ustvarimo prijetno zatočišče, kjer si napolnimo baterije po napornih dneh. Dišeče naravne sveče in voski, ki v prostor vnesejo novo energijo. Dišeče sveče so izdelane ročno iz 100-odstotnega rastlinskega voska in ne vsebujejo parafina, ftalatov in parabenov, obarvane pa so z ekološkimi barvami in so izdelane v Sloveniji. So močno odišavljene z naravnimi dišavami jasmina, začinjene vanilije, sivke, vrtnice, zakladov morja, citronele… Naravne dišave za dom, ki poskrbijo za svežino in prijeten vonj. Dišeče palčke razširijo po prostoru dišave z naravno dišečo noto zelene fige, belega mošusa, začinjenega citrusa, granatnega jabolka, kombinacijo vanilije in črnega popra, klasično vonjavo bora, eukalipta, vonj jabolka in cimeta. Prijeten vonj napolni zrak našega doma z občutkom miru, ki poživlja našo telesno in duševno moč znotraj štirih sten. Kaj pa nežna naravna dišava za otroško sobo ali dišeče palčke za zaščito pred komarji? Drobni naravni dodatki za dom, ki prostoru dodajo novo dimenzijo ali pa nam olajšajo kakšno opravilo.

Doma si brez kuhanja ne znamo predstavljati. In pri tem igrajo naravne, ekološko pridelane začimbe in naravna zelišča ključno vlogo. Domače, naravne začimbe in zelišča, ki so jih uporabljale že naše babice, ali pa eksotične začimbe, s katerimi v dom vnesemo pridih daljnih krajev. Ekološki peteršilj, bazilika, brez katere ni testenin, ekološki origano za vsako pravo pizzo, lovor, rožmarin, meta, pehtran, provansalska zelišča, šopek klasičnih zelišč, koper… Poper ni vedno samo poper. Pri nas najdete široko izbiro ekološko pridelanih poprov s priročnimi mlinčki: črni poper, beli poper, zeleni poper, rdeči poper, kajenski poper, mešanica poprov, mešanica poprov in koriandra… Ekološki koriander, gorčično seme, limonska trava, brinove jagode za divjačinske jedi, kardamom za pridih vzhoda, kumina in orientalska kumina, muškatni orešček in muškarni cvet, janež, zvezdasti janež, ingver…

In še začimbe, ki jih pri nas navadno uporabljamo za sladice, pa v drugih kulturah ne sodijo vedno samo tja: ekološko pridelani cejlonski cimet v prahu in v palčkah, ekološka bourbonska vanilija, ki se poda skoraj v vsako sladko jed. Ali pa mešanica dišečih začimb za kuhano vino za hladne zimske dni in začimbe za sangrio za poletno osvežitev.

Nasveti in pomoč
Nasveti in
pomoč
LiCare klub več kot le klub
LiCare klub več kot le klub
Brezplačna in hitra dostava
Brezplačna in
hitra dostava
30 dnevna garancija
30 dnevna garancija