Obarvan stik za sončenje z zelo visoko zaščito ZF 50+

Stik za sončenje z zelo visoko zaščito ZF 50+ nudi optimalno zaščito za najbolj nežna in občutljiva področja.

Cena: 19,95€

Akcijska cena 13,96€

Koda artikla: SO-0020-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 13 točk zvestobe. 13 točk = 0,65€.

Področje: Na lepše

Volumen: 8 ml

Poreklo: Italija

Stik za sončenje z zelo visoko zaščito ZF 50+ nudi optimalno zaščito za najbolj nežna in občutljiva področja. Stik ima bogato sestavo in je okrepljena z antioksidanti in sestavinami proti tvorbi prostih radikalov zahvaljujoč olju iz semen lubenice in malinovemu olju. Vitamina E kožo ščiti pred degenerativnimi procesi staranja, medtem ko olivno maslo kožo neguje, jo naredi mehko in voljno.

Stik je vodoodporen.

Ne vsebuje: konzervansov, dišav, barvil, parabena, SLS/SLES, mineralnih olj, lanolina, PEG-emulgatorjev.

Olje iz semen lubenice: Olje, pridobljeno iz semen lubenice vsebuje beta karoten, močan antioksidant, ki je zelo pomemben pri obnovi celic ter zaviranju staranja kože. Olje je zelo bogato z vitamini, minerali in maščobnimi kislinami. Olje semen lubenice uporabljajo tudi za zaščito kože pred soncem, prostimi radikali in UV sevanjem.

Malinovo olje: Olje malinovih semen je sestavina, ki kožo intenzivno vlaži in hkrati tudi dobro ščiti pred škodljivim UV sevanjem.

Olivno olje: Olivno olje, ki ga uporablja Helan v svojih izdelkih je pridobljeno po postopku hladnega stiskanja z namenom, da ohranimo aktivne sestavine in hranila oljčnih plodov. Esencialne maščobne kisline in ostale lipidne sestavine igrajo pomembno vlogo pri uravnavanju vlažnosti kože, preprečujejo dehidracijo kože in s tem preprečujejo pojav gubic.

Vitamin E: Vitamin E in njegovi estri imajo visoko raven antioksidantov, ki ublažijo reaktivnosti prostih radikalov. Tokoferil acetat, zahvaljujoč svojim antioksidativnim lastnostim ohranja kožo gladko in mehko, ker omejuje izgubo vode skozi povrhnjico, s čimer ohranja hidracijo kože.

Nanesite na najbolj občutljiva področja in postopek čez dan večkrat po potrebi ponovite.

Izogibajte se stiku z očmi.

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.